Curso: Cozinha Molecular e Sous Vide
R$ 280,00
or 4 interest-free installments of $40.00 USD by Afterpay. More Info
Curso de Cozinha Molecular e Sous Vide ministrado pelo Chef Salvador Canto
Guaranteed safe checkout




Delicious sweets Fragrant chocolate Best ingredients
Need Help? Call Us +1 255 854 55 26
Monday - Friday 9:00 - 17:00
Monday - Friday 9:00 - 17:00
Description
Descrição
Conteúdo:
- Criogenia
- Esferificação tradicional/reversa
- Espumas
- Ar
- Fermentação
- Hidrocoloides
- Sous Vide aplicado a carnes
- Sous Vide apliacado a marinadas, ovos e vegetais
Instrutor: Chef Salvador Canto
- Cocinero Profissional – Mausi Sebess 2012 – Argentina
- Cozinha Mediterrânea – Le Cordon Bleu 2013 – Peru
- Cozinha Peruana – Le Cordon Bleu 2013 – Peru
- Chef Profissional – ICIF 2014 – Itália
- Esp. Cozinha Molecular – Univ. Cruzeiro do Sul 2014 – Brasil
- Workshop Cozinha Francesa – Le Cordon Bleu 2015 – França
- Intercâmbio – Miami Culinary Institute 2015 – EUA
- Intercâmbio – Lecole Belart 2015 – Espanha
- Prof. Honóris Causa Ucam – Brasil 2018
- Prof. Convidado – Lycée Notredame D’uroc 2019- França
Delivery Info
- Standard and Express delivery services are available for all items.
- Shipping costs are calculated at the checkout page (after delivery option & destination confirmation).
- Tracking is available for all delivery options.
- Items are delivered during standard business hours.